fbpx
Melodifestivalen på Sai Naam Lanta
February 19, 2016
Familjelägenhet 1 sovrum +våningssäng med direkt access till poolen
April 8, 2017

Villa Nr.7 Baan Kirikhan på Klong Kong

Villa Baan Kirikhan

Ligger ca 5-10 minuter från Klong Kong stranden. Fin strand med massor av trevliga restauranger, finns även restauranger och 7/11, apotek mm längs vägen nedanför huset.

Huset är magnifikt och mycket rymligt och luftigt. Materialen håller hög klass och givetvis finns AC installerat i samtliga rum. Man kan säga att det är skräddarsytt för ett komfortabelt liv i tropikerna. Villan ligger i ett av de mest exklusiva bostadsområden på ön Koh Lanta i Thailand och har en generös boendeyta om 280 kvm med stor privat tomt.

Området ligger på en kulle ovanför den vackra Klong Khong stranden med fantastisk utsikt över Andaman havet och Phi Phi Islands mm.

På bottenvåningen finns ett välutrustat rymligt kök med matplats för 10 personer, panoramafönster och tre sovrum med skilda badrum. En trappa upp ligger ett stort och rymligt master bedroom med ett stort badrum, ett härligt vardagsrum/Lounge med plats för många, TV/DVD/CD, terrass under tak, på två sidor stora vikbara glasdörrar. Möjligheten att öppna upp och dubbla storleken på vardagsrummet erbjuder perfekta möjligheter för socialt liv och avkoppling.

Golven är i vacker Italienskt klinker och marmor med undantag för vardagsrummet och övre sovrummet där golven är mörk parkett. Hela huset är möblerat med specialdesignad Thailändsk inredning.

Sovrum:

Sovrum 1: King size dubbelsäng med ett stort privat badrum med dusch och badkar.
Sovrum 2: Queen size dubbelsäng med privat badrum.
Sovrum 3: Två st enkelsängar samt en utdragbar enkelsäng.
Sovrum 4: Två enkelsängar.
Barnsäng finns i huset för barn upp till 2 år.

Villan tar max 8 personer.

Huset har luftkonditionering i alla rum, stort garage för bil eller moped. Huset är i suveränt skick och mycket väl underhållet. Hela området är exceptionellt väl omhändertaget och trevligt planerat. Snabb Wifi med Apple-TV för både film och SVT play etc.

Finns även en fin och välskött pool med stort pooldäck som har en fantastisk havsutsikt. Poolen är 16*6 meter och där finns även en dusch. Pool ligger ca 2 minuters promenad från huset.
Vill man bada i havet tar man bilen/mopeden eller en promenad på 5-10 minuter ner till sandstranden på Klong Kong.

Övrig utrustning: Sänglinne, handdukar, leksaker. Finns även barnsäng och barnstol.
Avstånd till Svenska Skolan med ca 8 km och in till Saladan ca 10 km.

Adress:

Baan Kirikhan Villa Nr.7
354/7, Moo2, Saladan, Koh Lanta
Krabi, 81150, Thailand

Villa Baan Kirikhan på Klong Kong

1 Comment

  1. Stevie says:

    How much is this villa for 5 night in March from 24 March until 29 March 2020?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *