fbpx
Familjelägenhet 3 sovrum/ 6 bäddar med terrass som har direkt access till poolen
May 28, 2013

Radhus med direkt access till poolen, 3 sovrum för 6 personer

Våra radhus har en privat terrass med trappa direkt ned i den 600++ kvm stora poolen och på andra våningen en solterrass med utsikt över poolen och vissa med havsutsikt.

Det finns totalt 5 st radhus på Sai Naam Lanta. Alla 5 har samma planlösning men kan ha lite olika möblering då alla enheter på Sai Naam Lanta är privatägda.
Standard i varje radhus är Internet via fiber, TV, google chromecast, DVD, kök med kyl/frys, elspis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenmaskin samt AC i all sovrum samt i vardagsrum/kök. Alla lägenheterna är privatägda så inredningen kan variera från lägenhet till lägenhet med de har alla samma planlösning.

Poolen på Sai Naam byggdes om under sommaren 2019 och är nu helkaklade i en härlig azur blå nyans och vi har även installerat ett helt nytt reningssystem för att kunna ha en så bra vattenkvalitet som möjligt.

Radhus är 2 plans på ca 120 kvm, terrass med pool access samt balkong på övervåningen med viss havsutsikt. Fullutrustat kök med matplats och vardagsrum, 3 sovrum och 2 badrum. Full tillgång till den stora gemensamma poolen som tillhör Sai Naam Residence.

Planlösning bottenvåningen:

Kök med matplats för 6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, elspis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kallvattenautomat för dricksvatten och  diverse husgeråd samt air condition. Sovrum 1 innehåller en Queen size dubbelsäng, stor garderob, safety box samt air condition. Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Öppet vardagsrum med soffa för 6 personer. TV-bänk med flatscreen TV, google chromecast och DVD (inga tv-kanaler). Varje radhus har internet via en privat fiber anslutning så bra hastighet ochj stabilt så funkar bra att streama tex Netflix och liknande. Utgång till terrassen med access till den stora härliga poolen.

Planlösning övervåningen:

Sovrum 2 innehåller en queen size dubbelsäng, Stor garderob samt air condition. Sovrum 3 med ingång från balkong. Innehåller en våningssäng, garderob, byrå samt air condition. Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Stor balkong med trevlig utsikt över poolen.

Priser:

1 augusti – 15 november 17150 THB per vecka.
15 november – 20 december 31500 THB per vecka.
20 december – 10 januari 47600 THB per vecka.
10 januari – 31 mars 34300 THB per vecka.
1 april – 31 juli 17150 THB per vecka.

På alla bokningar tillkommer en serviceavgift på 2000 THB för slutstädning, sluttvätt och genomgång av lägenheten/radhuset.

Tillkommer gör kostnaden för el som debiteras efter förbrukning med 7 thb/kwh samt vatten med 50 thb/kubik.

Vi erbjuder följande “longstay” rabatter.
4–8 veckor -15% på ovanstående priser.
8–12 veckor -20% på ovanstående priser.
12-veckor eller mer -30% på ovanstående priser.

Radhus med direkt access till poolen, 3 sovrum för 6 personer

 

2 Comments

 1. Lisa Stärnerz says:

  Hej!

  Undrar om en villa/radhus för 6 personer är tillgängligt 26 dec Tom 16 januari?

  Intresserad av ev boka detta, men beroende på tillgänglighet. Blir det trångt om en bebis och en 3 åring eller vad tror ni?

  Hälsningar
  Lisa Stärnerz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *