fbpx
Familjelägenhet 3 sovrum/ 6 bäddar med terrass som har direkt access till poolen
May 28, 2013

Radhus med direkt access till poolen, 3 sovrum för 6 personer

Våra radhus har en terrass med trappa direkt ned i poolen och på andra våningen en solterrass med utsikt över poolen och vissa med havsutsikt.

Det finns totalt 5 st radhus på Sai Naam Lanta. Alla 5 har samma planlösning men kan ha lite olika möblering då alla enheter på Sai Naam Lanta är privatägda.
Standard i varje radhus är Internet via fiber, TV, google chromecast, DVD, kök med kyl/frys, elspis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenmaskin samt AC i all sovrum samt i vardagsrum/kök. Alla lägenheterna är privatägda så inredningen kan variera från lägenhet till lägenhet med de har alla samma planlösning,

Objektnummer: Familjehus/Radhus

Max antal personer: 6 st Antal bäddar: 6 st

Radhus i 2 plan på ca 120 kvm, terrass med poolaccess samt balkong på övervåningen med viss havsutsikt. Kök med matplats och vardagsrum, 3 sovrum och 2 badrum. Full tillgång till den stora gemensamma poolen som tillhör Sai Naam Residence.

Planlösning bottenvåningen:

Kök med matplats för 6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, elspis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kallvattenautomat för dricksvatten och  diverse husgeråd samt air condition. Sovrum 1 innehåller en Queen size dubbelsäng, stor garderob, safety box samt air condition. Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Öppet vardagsrum med soffa för 6 personer. TV-bänk med flatscreen TV, google chromecast och DVD (inga tv-kanaler). Utgång till terrassen med access till den stora härliga poolen.

Planlösning övervåningen:

Sovrum 2 innehåller en queen size dubbelsäng, Stor garderob samt air condition. Sovrum 3 med ingång från balkong. Innehåller en våningssäng, garderob, byrå samt air condition.Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Stor balkong med trevlig utsikt över poolen.

Priser:

1 augusti – 15 november 17150 THB per vecka.
15 november – 20 december 31500 THB per vecka.
20 december – 10 januari 47600 THB per vecka.
10 januari – 31 mars 34300 THB per vecka.
1 april – 31 juli 17150 THB per vecka.

På alla bokningar tillkommer en serviceavgift på 2000 THB för slutstädning, sluttvätt och genomgång av lägenheten/radhuset.

Tillkommer gör kostnaden för el som debiteras efter förbrukning med 7 thb/kwh samt vatten med 50 thb/kubik.

Vi erbjuder följande “longstay” rabatter.
4–8 veckor -15% på ovanstående priser.
8–12 veckor -20% på ovanstående priser.
12-veckor eller mer -30% på ovanstående priser.

Radhus med direkt access till poolen, 3 sovrum för 6 personer

2 Comments

 1. Lisa Stärnerz says:

  Hej!

  Undrar om en villa/radhus för 6 personer är tillgängligt 26 dec Tom 16 januari?

  Intresserad av ev boka detta, men beroende på tillgänglighet. Blir det trångt om en bebis och en 3 åring eller vad tror ni?

  Hälsningar
  Lisa Stärnerz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *