fbpx

Transfer till Koh Lanta

 

Vi hjälper Er gärna med bokning av transfer. Det är bekvämt att åka luftkonditionerad minibuss med egen chaufför och vi rekommenderar det speciellt om man har barn, chauffören möter upp er i ankomsthallen med skylt med namn på sällskapet för att allt skall gå smidigt efter en lång resa och tar Er hela vägen fram till Ert boende på Sai Naam Lanta eller någon av våra villor och hjälper dig att transfer koh lanta.

Sai Naam Lanta Residence & Restaurant samarbetar med ett av Koh Lanta´s största transferbolag, som har ett antal luftkonditionerade minibussar till sin disposition. Alla bilar har säkerhetsbälten och gott om plats för bagage och barnvagn. Bilbarnstolar för små barn finns att boka mot förfrågan.

Krabi flygplats på fastlandet ligger närmast Koh Lanta. Transfern, inklusive bilfärjan tar från Krabi flygplats till Koh Lanta cirka 1,5-2 timmar och från Phuket till Koh Lanta cirka 4-5 timmar. Tänk på att sista bilfärjan till Koh Lanta går kl. 22.00 samt att första bilfärjan från Koh Lanta går kl 06.00. Om Ni önskar boka transfer från/till flygplats etc. Vänligen uppge flygplats, flygnummer, ankomst- och avresedag och tid, antal personer och ålder på småbarn. Nedanstående priser är per minibuss som tar upp till 8 personer med normalt bagage.

Krabi flygplats – Koh Lanta – 2800 THB

Krabi Town – Koh Lanta – 3000 THB

Ao Nang – Koh Lanta – 3300 THB

Phuket Town – Koh Lanta – 5500 THB

Phuket flygplats – Koh Lanta – 5000 THB

Trang flygplats – Koh Lanta – 3800 THB

Fler destinationer och priser på förfrågan.