fbpx

Information

Sai Naam Lanta Residence

& Restaurant är inte ett Hotell utan privatägda lägenheter & radhus för uthyrning.

Städning och byte av lakan & handdukar sker en gång i veckan. Om ni skulle önska detta oftare går det att boka till för  en extra kostnad. Vattenmaskin och vattendunk med dricksvatten finns i alla lägenheter och radhus och är fritt för våra gäster, när behållaren är slut byter ni bara ut den i restaurangen. Babysäng kan bokas i förväg i mån av tillgång och kostar inget extra.

El & vatten tillkommer efter förbrukning under Er vistelse med: el 7 thb/kwh och vatten med 50 thb/kubik.

Trådlöst internet WIFI (vi kan inte garantera hastighet och tillförlitligheten) finns på området och är fritt för våra gäster som bokar via Sai Naam Lanta Residence & Restaurant.

Bokning

Fyll gärna i vårt bokningsformulär på hemsidan så svarar vi så fort vi kan med vad vi kan erbjuda under er under önskade period, viktigt att Ni får med datum och antal personer eller mejla oss direkt på jonas@sainaamlanta.com

Det är viktigt att ni skriver speciella önskemål i informationsrutan samt er mejladress så att vi enkelt kan nå er om vi har några frågor.

In och utcheckning

Incheckning från kl.15.00-20.00 vid senare ankomst vänligen meddela detta i informationsrutan så att vi har personal på plats.

Utcheckning kl. 11.00

​​Hör gärna av er om ni funderar över något!