fbpx

Bröllop på Koh Lanta

Bröllopskoordinator

Er bröllopsdag är en av de största dagarna i ert liv som ni kommer att drömma er tillbaka till många gånger om. Att låta någon annan koordinera denna dag är ett stort beslut och vi vet hur viktigt det är att hitta någon man känner både förtroende och trygghet hos. Därför är vi väldigt tacksam för att ni hittat hit!

Att förvandla Er dröm till ett unikt bröllop är vårt jobb.

Bröllop på Koh Lanta eller på någon av de närliggande öarna kan ni vigas eller förnya era löften. Barfota på en öde strand i ett blomsterhjärta eller under ett blomster altare på en av de större resorten. Vilket ni än väljer så ser vi till att varje ceremoni blir unik och sydd efter era drömmar och önskemål!

Ni kan dela er speciella dag med nära och kära eller helt enkelt njuta av ögonblicket bara för er själva.

Man vigs antingen av svenskspråkig / engelskspråkig vigselförrättare eller präst, ett annat alternativ som är mycket omtyckt är buddhistisk vigselceremoni där lokala munkar för er in på livet som man och hustru eller enbart välsignar er.

Vi startar varje kontakt med att ni sänder in en intresseanmälan via vår hemsida (klicka här) efter det bestämmer vi en tid för ett samtal eller ett möte där ni berättar om era önskemål (restaurang, blommor, hår & make-up, musik/trubadur, fotograf mm mm.) därefter tar vi fram ett förslag och ett pris.

Varmt Välkomna med er förfrågan.