fbpx
Recognition of Excellence for Sai Naam Lanta Residence
June 11, 2018
Malee Beach Villa E1 är ledig från 30 mars – 7 april och sen efter den 22 april 2019 och framåt.
November 8, 2018

Malee Beach Villa C4

Liten mysig pool villa mitt på Malee Beach området.

Villa på ca 56 kvm fördelat på ett vardagsrum, två sovrum med dubbelsängar, ett badrum samt  litet kök och en terrass på 18 kvm under tak och egen privat pool.

Villan ligger mitt i Malee Beach området på södra delen av Long Beach, ca 75 meter till havet och ytterligare ca 50 meter till mysiga strandrestauranger.

Vi har vår reception på område vid Sai Naam och kan hjälpa er med bokning av transfer till och från flygplatsen mm, hyra scooters, tuk tuk eller bil samt turer och utflykter. Ni blir hämtade av avsläppta efter utflykten på området och ni kan alltid hitta oss om Ni skulle behöva hjälp med något.

Vi kan även ordna med hemleverans av mat från restaurangen på området, finns både thai och västerländsk mat samt en uppskattad barnmeny.

Vardagsrum med tvåsitsig soffa, Tv med HDMI uttag samt luftkonditionering och takfläktar. Litet kök utrustat med kyl/frys, spis med två gasbrännare, mikro, dricksvattenkylare och diverse husgeråd.

Sovrum 1 innehåller en King size dubbelsäng, två nattduksbord och en garderob samt luftkonditionering.

Sovrum 2 innehåller en king size dubbelsäng, två nattduksbord, garderob samt en luftkonditionering.

Badrummet är i klinkers och innehåller dusch, toalett, handfat och tvättmaskin.

På den ca 18 kvm terrassen, som är helt under tak, finns matplats för sex personer, två fåtöljer samt takfläkt. En mindre privat pool på 12 kvm samt utedusch.

Address:

Malee Beach Villa C4
541/2, Moo2, T-Saladan, Koh Lanta
81150 Krabi

Malee Beach Villa C4

Comments are closed.